-11%
In stock

Mazilica MAYLILY

Pozdravite nove najbolje prijatelje vašeg djeteta! Mazilica MAYLILY.  Apsolutno nešto posebno.

21,23  (cijena sa PDV)

Igračka mazilica MayLily

Novi najbolji prijatelj vaše bebice zasigurno će biti ova prekrasna MayLily mazilica u obliku malenog zečića.

Poklonite vašim najmanjima ovaj jedinstven poklon koji će ga oraspoložiti prilikom posjeta liječniku, šetnje parkom ili pak pružiti utjehu za vrijeme plakanja.

Nova Maylily mazilica zasigurno će biti najbolji prijatelj vašeg djeteta koji će mu pružiti bezbroj zagrljaja za vrijeme spavanja ili tijekom igre. Ovaj maleni zečić koji dolazi u više boja osvojit će srca dječice, kao i njihovih roditelja.

 

Igračka je sigurna za sve uzraste, od najmlađih do onih starijih. Ovaj jedinstven poklon proizveden je od ninica bambusove viskoze, kao i 100% organskog pamuka što omogućuje bezbrižnu igru čak i najmanjim bebicama. Igračka je hipoalergena i lako se održava. Mazilica je proizvedena u zemljama Europske Unije, od provjerenih, kvalitetnih i sigurnih materijala. Novi, veseli prijatelj vašeg klinca ili klinceze dug je 40 cm i prekrasna uspomena za cijeli život. Stavite ga  u dječji krevetić ili kolica i uživajte u novoj, prekrasnoj mazilici.

 

Pozdravite nove najbolje prijatelje vašeg djeteta! Mazilica MAYLILY.

Apsolutno nešto posebno. Ručno pletena igračka uz muslin mazilicu. Savršena kombinacija, jedinstveni dizajn, meka prirodna tkanina.

  • jedinstveni poklon
  • proizvedeno u EU
  • materijal: ninica od 100% bambusove viskoze, igračka od 100% organskog pamuka
  • Dimenzije: 40 CM