In stock

Kockice CVJETNI MIX, mala kutija

Kutija kockic posebna je mješavina boja i do vrha je ispunjena s čak 300 komada osnovnih kockica za izgradnju i stvaranje bez granica! U kutiji primate različite boje, oblike i veličine u mješovitoj količini.

25,88  (cijena sa PDV)

KOCKICE CVJETNI MIX, mala kutija

 

Vječne kockice koje godinama i godinama fasciniraju stare i mlade ovog puta dolaze u bojama prilagođenim djevojčicama! Osigurajte mališanima super kreativnu zabavu uz miks kockica u šarenim bojama.

Kutija kockie posebna je mješavina boja i do vrha je ispunjena s čak 300 komada osnovnih kockica za izgradnju i stvaranje bez granica! Omogućite vašim najmanjima bezbrojne mogućnosti igre i razvoj kreativnosti uz maleni mix kocki za zabavu.

U kutiji primate različite boje, oblike i veličine u mješovitoj količini.

Kocke su u posebnim bojama: magenta, svijetlo narančasta, travnato zelena, plava, dinja i ružičasta. Što ih čini idealnima za stvaranje cvjetnih, ali i svih ostalih oblika koje zamisli mašta vašeg klinca ili klinceze.

Pakirano u izvrsnu plastičnu kutiju za jednostavno skladištenje!

Kockice nisu prilagođene za igru malene djece zbog mogućnosti gutanja sitnih djelova, stoga se preporuča nadzor djece za vrijeme gre. Kockice su dugotrajna i zanimljiva igračka koj aomogućava dugotrajnu zabavu uz maksimalan razvoj kreativnosti vaših klinaca.

Težina pune kutije: približno 500 grama
Količina: cca. 300 komada kockica

Pogodno za dob: 3+

 

Kocke su prikladne za sve koji vole jednostavnu, ali izdržljivu strukturu, posebno pogodnu za velike i stabilne zgrade i skulpture.
Q-BRICKS kocke su mehanički savršene, pristupačne i kompatibilne s LEGO i sličnim kockama.
Proizvedeno u EU!

BOJA