-47%
In stock

Ljuljačka trapez 360

13,08  (cijena sa PDV)

Rotacijska ljuljačka, Trapez

 

Rotacijska ljuljačka trapez savršena za svako igralište!

Rotacijska ljuljačka trapez, ljuljačka stvorena za zabavu na otvorenom. Izrađena od izdržljivih materijala, jamči sigurnost za vrijeme igre. Poseban odabir i odnos boja čini ovu ljuljačku još zabavnijom i zanimljivijom za vaše mališane.

 

Poseban dizajn ove rotacijske ljuljačke, omogućava vašim najmlađima bezbrojne mogućnosti zabave. Ljuljačka je prilagođena za djecu od tri do dvanaest godina. Rotacijska ljuljačka omogućava vašem klincu osim zabave, motorički razvoj. Ljuljačka potiče kreativnost za vrijeme zabave. Maksimalna izdržljivost je pedeset kilograma.

 

Osim garancije dobre zabave, poticanja kreativnosti, te fizičkog razvoja vaših klinaca, ova rotacijska ljuljačka ima poseban mehanizam koji ima mogućnost okretanja za 360 stupnjeva.

Dizajnirano za djecu u dobi od 3 do 12 godina, s maksimalnom težinom korisnika od 50 kg. Poseban mehanizam omogućuje djetetu zakretanje za 360 stupnjeva. Stvorite svom djetetu prekrasno mjesto za bezbrižnu zabavu i zdravu tjelesnu aktivnost.

 

Uz ovu trapez rotacijsku ljuljačku, svaki kutak može biti zabavan, zbog svojih dimenzija moguće je montirati u kući, kao i izvan nje. Ljuljačka je izgrađena od čelika i plastike, a dodatno osiguranje je i debeli konopac koji jamči izdržljivost i maksimalnu nosivost.

Značajke:

• Trapezne dimenzije: širina 35 cm / promjer 12 cm
• Maksimalna težina korisnika: 50 kg
• Materijal: PE, čelik
• Bruto težina: 1 kg