-13%
In stock

Paket MAYLILY, blush pink

Poklon je spakiran u lijepu drvenu kutiju koja će dugo služiti za pohranu najposebnijih stvari i najljepših uspomena.

43,79  (cijena sa PDV)

Poklon paket MayLily

Prekrasan poklon paket za djevojčica MayLily dostupan je u našoj web trgovini. Darujte djevojčicama nešto posebno uz MayLily prekrasne poklon pakete.

Paket je zapakiran u drvenu kutiju koju možete koristiti za pohranu ili kao ukras u vašem domu ili dječjoj sobi. U paketu se nalaze pletene papučice koje su ručno pletene od organskog pamuka. Prilagođene su za djecu starosti 3 do 6 mjeseci, hipo alergene i sigurne za najmanje.

Osim papučica, u paketu se nalazi eko šuškalica. Izrađena je od javora impregniranog organskim kokosovim uljem. Šuškalica je ručno pletena i ugodna za igru. Izrađena je od organskog pamuka, duljine 12 cm dok je promjer prstena 7 cm. Šuškalica je zbog svojih svojstava sigurna za najmlađe.

Poklon je spakiran u lijepu drvenu kutiju koja će dugo služiti za pohranu najposebnijih stvari i najljepših uspomena.

PAKET UKLJUČUJE:

  • prekrasne pletene papuče: ručno pletene od 100% organskog pamuka. Mekan, nježan i izuzetno ugodan na dodir. Veličina je prikladna za bebe stare 3 – 6 mjeseci (duljina 10 cm).
  • eko zvečka: zvečka je ručno pletena i ugodna zvečka. Izrađena je od organskog pamuka. Prsten je izrađen od drveta javora impregniranog organskim kokosovim uljem. Duljina 12 cm, promjer prstena 7 cm. drvena kutija dimenzija 16 x 16 x 6,5 cm.