Nema na zalihi

MUSHIE silikonski podbradak, DINOSAURS

11,94  (cijena sa PDV)

Nema na zalihi

MUSHIE silikonski podbradak, DINOSAURS

 

Silikonski podbradak MUSHIE Dinosaurs, proizvod je u koje se zaljubiš.

Neka vaše dijete bude čisto uz zabavan odabir MUSHIE silikonskih podbradaka. Silikonski podbradak odlična je stvar koja omogućava svakoj majci opuštenost prilikom hranjenja svojih mališana.

 

Silikonski podbradak savršena je stvar koja osigurava čistu odjeću za vrijeme hranjenja, a pritom ga je i samog lako održavati. Zaboravite na mnogobrojne podbratke koji se prljaju prilikom svakog hranjenja, silikonski podbradak savršena je stvar upravo zbog lakog održavanja. Kako bi ga održavali čistim, dovoljno ga je samo oprati vodom nakon hranjenja. Podbradak MUSHIE ne upija vodu, a ima i zaštitni džepić koji onemogućava kapanje hrane na hlače. Kopčica oko vrata omogućava vašem mališanu ugodno nošenje ovog silikonskog podbratka. Džepi osigurava čistoću odjeće i sprječava kapanje ostataka hrane. Posebna stvar kod podbratka je ta da je savršeno udoban za mališane, te ne upija vodu.

 

MUSHIE podbradak dizajniran je u Švedskoj.

 

Za sve majke koje nemaju vremena čekati na čiste podbratke kojih nikad nema dovoljno, silikonski podbradak savršeno je rješenje.

Karakteristike:

  • Mushie podbradci dizajnirani su u Švedskoj.
  • Imaju klasičan dizajn koji bilježi bezvremenski i elegantan izgled.
  • Izrađeni su od 100% silikona, ne sadrže BPA i ftalate.
  • Mushie podbradci imaju zaobljene dijelove za pričvršćivanje oko vrata, što vašem djetetu daje udobno pristajanje.
  • Duboki prednji džep savršen je za hvatanje hrane, a kao rezultat toga beba ostaje čista – a i okolina ostaje čista.
  • Lako se čisti samo vodom ili sapunom.
  • Podbradak ne upija vodu.
Ugodno nošenje i zagarantirana čistoća za vrijeme hranjenja vašeg mališana, uz silikonski podbradak Mushie Dinosaurs, učinit će hranjenje vašeg klinca čistijim i jednostavnijim.