In stock

Žirafa za žvakanje SOPHIE Vulli

20,83  (cijena sa PDV)

Žirafa za žvakanje SOPHIE  Vulli

 

Žirafa za žvakanje SOPHIE, Vulli, je standardni donji dio zamijenjen nogicama koji omogućavaju vašem djetetu lakše držanje i vladanje ovim dječjim pomagalom.

 

Dijelovi ove umirujuće igračke, poput ušiju i nosa, posebno su dizajnirani da zagrizom smiruju nelagodu koja nastaje prilikom izbijanja prvih zubića. U isto vrijeme svi elementi ove igračke, izrađeni su od materijala koje dijete može zagristi bez ikakve opasnosti za dječju sigurnost.

 

Nogice s držačem izrađene su od 100% prirodnih materijala. Guma bez ftalata, dobivena je iz soka kaučukovca  od fleksibilnih, obnovljivih materijala. Što je jedinstveno za igračkice ovakvog tipa. Ovakvi materijali omogućavaju sigurnost i lako održavanje.

Žvakalica je izgrađena od netoksičnih materijala i boja koje se koriste u prehrambenoj industriji. Ta činjenica jamči sigurnu, kao i bezbrižnu igru za vašeg mališana.

Ova umirujuća dječja žvakalica, pogodna je i za one najmlađe klince, čak  svega par mjeseci stare bebice.

Poseban dizajn i boje djelovat će umirujuće za vašeg klinca u jednoj od najbolnijih faza njihova djetinjstva.

Dijete će se zabaviti grickajući uši, kao i gumene nogice ove zanimljive žirafice. Na prstenu postoje izbočenja koja su posebno dizajnirana da masiraju, te na taj način umiruju bolna područja desni kod najmanjih beba, ali i onih starijih.

 

Poseban dizajn, kao i materijali od kojih je ova žvakalica izrađena, jamče potpunu sigurnost prilikom igre i umirivanja. Niti jedan dio ove žvakalice ne može se odlomiti, što jamči potpunu sigurnost od gušenja.

Kako bi žvakalicu održavali čistom, dovoljno ju je samo obrisati antibakterijskom maramicom, bez straha od oštećenja.

 

Karakteristike:

  • Potpuna sigurnost prilikom griženja
  • 100%  prirodna guma dobivena iz soka kaučuka
  • Netoksične boje koje se koriste u prehrambenoj industriji
  • Izbočenja za masažu desni i umirivanje upaljenih područja
  • Jednostavan dizajn
  • Olakšano držanje
  • Lako održavanje
  • Pogodna za bebe od tri mjeseca starosti