In stock

LEOKID zračna podloga, HEATHER

LeoKid zračna podloga protiv znojenja koja diše pomaže spriječiti da su bebina ili djetetova leđa mokra kada je vani vruće.

34,90  (cijena sa PDV)

Leokid zračna podloga

Dječja LeoKid zračna podloga protiv znojenja koja diše pomaže spriječiti da su bebina ili djetetova leđa mokra kada je vani vruće.

Podloga je izrađena prema jedinstvenoj tehnologiji. Unutra se nalazi 3D mreža koja stvara zračni prostor za cirkulaciju zraka između djetetovih leđa i sjedala. Izvana su osjetljiva vlakna koja se brzo suše i pomažu pri uklanjanju vlage.

Unutrašnjost ima silikonsku prevlaku protiv klizanja koja sprječava klizanje u kolicima ili autosjedalici.

Elegantan dizajn popraćen je s nekoliko jedinstvenih boja i uzoraka. Odlična je i za šetnje gradom i za putovanja. Podloge su univerzalne i stoga su prikladni za sve modele dječjih kolica – sportske dijelove, kišobrane kolica, te za uporabu u autosjedalici.

Pogodno za uporabu od 6 mjeseci nadalje.

 

Značajke:

Veličina: 76 x 43 x 1,5 cm

Dužina: možete je namjestiti elastičnim trakama koje povezuju glavni dio podstave s jastukom

Korištenje: Dječja podloga ima univerzalni oblik. Podloga je dobra za korištenje u bilo kojoj autosjedalici, dječjim kolicima, sjedalu za bicikl ili visokoj stolici.

Podloga ima dvije elastične trake s plastičnim kukama za pričvršćivanje naslona za glavu na kolica.

Materijal:

100% poliester

Svi korišteni materijali su ekološki i hipoalergeni.

Posjeduje certifikat o usklađenosti s međunarodnim standardom OEKO-TEX STANDARD 100, koji osigurava usklađenost s ekološkim standardom, jer bebe trebaju posebnu zaštitu.

Njega:

U perilici za rublje na programu za osjetljivo ili ručno pranje na 30 ° C.

Prevlake od ultra tankih vlakana brzo se suše. Ova tehnologija razlikuje naše 3D zračne podloge od pamučnih podloga, plahti i tetra pelena, koje se ne nose uvijek uspješno sa zadatkom održavanja bebinih leđa suhim, ne nakupljajući vlagu.

Prevlaka se mora oprati prije prve uporabe.

LEOKID®

BOJA