Nema na zalihi

Konjić za skakanje, RUDI

Skakalni konjiček za pravo zabavo vašega malčka na prostem ali kje drugje.

Gumeni konjić koji skače nudi djetetu puno zabave! Skakač je izrađen od izdržljive, certificirane gume, tako da nema opasnosti da se tijekom igre slomi. Gumeni most nema pokretnih dijelova, što ga čini otpornim, za bezbrižnije rukovanje. Skakač je pogodan za igranje iznutra i izvana – samo ga napuhajte pumpicom pričvršćenom na set i spreman je! Gumeni skakač izvrstan je za poklon. Ovo je izvrsna zabava kod kuće, u vrtu i na plaži.

Konj za skakanje namijenjen je djeci od 3 godine. Pakiran u eko ambalaži. U kompletu, dobivate konjića koga napihate priloženom pumpicom.

Sigurnost
Gumeni mostovi za djecu izrađeni su od vrlo izdržljive, netoksične gume koja udovoljava europskim sigurnosnim standardima (EN71-1, EN71-2, EN71.3 BPA Free).
Skakač je dizajniran tako da dijete čvrsto i sigurno sjedi na njemu. Mekani izbočeni kutovi lako se drže, a sigurno držanje garantira i njegova površina.

Razvoj djeteta
Konjić za skakanje vrlo dobro razvija motoričke funkcije djeteta. Podržava koordinaciju ruku i nogu, razvija ravnotežu i jača mišiće.

Lako se čisti
Korišteni materijal vrlo je jednostavan za čišćenje čak i nakon igara na otvorenom. Obrišite prljavštinu samo vlažnom krpom.

Tehničke informacije:
Pogodno za dob: 3+
Maksimalno opterećenje: 40 kg
Potvrde: EN71-1, EN71-2, EN71.3 BPA nema

Dimenzije:
– duljina: 56 cm
– maksimalna širina: 24 cm
– širina sjedala: 20 cm
– visina (do ušiju / rogova): 48 cm
– visina sjedala: 25 cm