-5%
In stock

Kolica za djevojčice KITTY

Svaka djevojčica inspirirana je majkom i vrlo brzo želi da joj se beba igra. Naravno, to je nemoguće bez kolica!

46,45  (cijena sa PDV)

Kolica za djevojčice KITTY

 

 

Kolica za djevojčice KITY  su smanjena verzija pravih kolica. Posebno će vas impresionirati moderan izgled i funkcionalnost, što će igru ​​učiniti još ugodnijom. Vaše djevojčice će uživati u šetnjama sa svojim lutkicama baš poput pravih mama. Ova malena kolica uvjerljiva su replika pravih dječjih kolica s modernim dizajnom. Kolica su prilagođena i za najmanje djevojčice, podesiva su. Kolica se mogu koristiti kao sportska kolica, dječja košara ili kao nosiljka. Poseban dizajn, kao i boje, oduševit će i one s najistančanijim ukusom.

Dimenzije proizvoda su 53 x 41 x 76 cm

 

Sjedalo se može okretati u oba smjera vožnje, a ručka se također može namjestiti u smjeru vožnje.

Značajke:

  • set uključuje sportska kolica, košaru i nosiljku
  • prikladno za djecu koja već samostalno hodaju
  • dimenzije proizvoda: 53 x 41 x 76 cm
  • pogodno za djecu stariju od tri godine.

 

Učinite igru vašim djevojčicama još zabavnijom uz dječja KITTY kolica u sivoj boji uz koje će vaše klinke uživati. Podignite ugodne šetnje gradom na višu razinu i dajte vašim klinkama dodatnu dozu zabave.

Uz ovu funkcionalnu igračku zabava je zagarantirana. Kolica se mogu pretvoriti u dječju nosiljku, kao i košaru, a prikladna su i za one namjlađe koji su tek počeli hodati. Kolica ne sadrže sitne dijelove, stoga su sigurna i za najmanju djecu, kao i onu stariju od tri godine. Sjedalo je prilagodljivo, te se može okretati u oba smijera vožnje, baš kao i ručka.

BOJA