-5%
In stock

Kolica PEG PEREGO, YPSI Combo – MON AMOUR

Your Parenting Style Idea. Bodi Ypsy!
Doživi starševstvo kot novo pustolovščino in ustvari tvoj slog starševstva!

5.660,00 kn (cijena sa PDV)

Your Parenting Style Idea. Budi Ypsy!

Doživite roditeljstvo kao novu avanturu i stvorite svoj vlastiti stil roditeljstva! Elegantna. Udobna. Proizvedena u Italiji. Dostupna u dvije verzije, kao sportska kolica ili Combo sustav.

Ypsi su potpuno nova kolica s reverzibilnim sjedalom – izuzetno okretna i nevjerojatno udobna. Najbolji izbor za urbanu upotrebu i lakše kretanje uskim i prometnim ulicama.

Ypsi Combo udovoljava svim zahtjevima i potrebama vaše bebe od rođenja. Sustav sadrži okretna sportska kolica s reverzibilnim sjedalom i udobnu i praktičnu košaru za novorođenče. Možete ga nadopuniti najnovijom nosiljkom Primo Viaggio i-size ili Primo Viaggio SL. Uz to dobijate torbu za dodatne potrepštine (u više verzija), stalak za košaru, navlake za kišu i zaštitu od insekata, te dodatni jastuk za sportski dio.

 

MODERNI IZBOR

Ypsi je stvoren za duge gradske šetnje i za prevladavanje urbanih prepreka. Širina je samo 51 cm, što omogućuje nesmetan pristup svakom uglu. Mekani kotači Soft Ride s oprugom osiguravaju udobnost čak i kad vaše dijete slatko sanja u kolicima. Soft-Ride kotači s zračnim komorama predstavljaju napredak u udobnoj vožnji, jer imaju sve karakteristike kotača na napuhavanje, ali s velikom prednošću – nisu klasične gume i zato nemaju mogućnost praska. Aluminijska šasija nudi dodatnu stabilnost i potpunu kontrolu nad manevriranjem kolica.

JEDNOSTAVNO SLAGANJE

Način presavijanja omogućuje savijanje kolica za jedan, dva, tri. Tako ga je jednostavno preklopiti, dok dijete držite sigurno u krilu. Kad se sklopi, zauzima vrlo malo prostora i stoji samostalno.

YPSI

Sportsko sjedalo podesivo je u tri položaja: sjedenje, opuštanje i odmaranje. Ručno ušivena kožna ručka je teleskopski prilagodljiva po visini. Velika i proširiva donja košara. Ručno ušiveni kožni prednji štitnik. Stretch krov s UPF50 + UV zaštitom. Navlaka za noge koja se pričvršćuje patentnim zatvaračem.

KOŠARA YPSI

Elegantna košarica izuzetno je udobna i praktična. Zbog svoje prostranosti, novorođenče će se u njoj ugodno odmarati i pravilno razvijati.

DODATNA OPREMA

Uz to, tu je i torba s dodatkom u nekoliko varijanti, stalak za košaru, navlaka za kišu, zaštita od insekata i dodatni jastuk za sportski dio.