Nema na zalihi

Interaktivna olovka KUKU s knjigom – ZABAVNI ENGLESKI

Učenje skozi igro bo z interaktivnim pisalom KUKU otroke popeljalo v spoznavanje sveta na neverjetno zabaven in zanimiv način!

Otkrijte svijet zabavnog učenja i naučite engleski jezik s KUKU interaktivnom olovkom! KUKU – How do you do?

Set INTERAKTIVNA Olovka KUKU I KNJIGA ZABAVNI ENGLESKI sadrži:

1. KNJIGU KUKU – ZABAVNI ENGLESKI
KUKU – Zabavno učenje idealno je za učenje engleskog jezika i na početnoj i na naprednoj razini. Na zabavan način možete obogatiti svoj rječnik i naučiti kako pravilno izgovarati engleske riječi i jednostavne rečenice. U knjizi čujete ljude čiji je maternji jezik engleski, a dodan je i prijevod na hrvatski. Stečeno znanje možete provjeriti na kvizovima od tri stupnja težine. Knjiga sadrži preko 2200 zvukova i tekstova.

2. INTERAKTIVNA OLOVKA KUKU
KUKU govoreća olovka može čitati knjige, ali također može igrati kvizove i pjevati pjesme poput pravog MP3 playera. KUKU olovka pruža beskrajnu zabavu – čita tekstove pjesama, pjeva pjesme i proizvodi stvarne zvukove (rika lavova, pjev ptica, zvukovi vozila itd.).

3. Punjač.
4. USB kabel.
5. Upute Kuku – Zabavno učenje.
6. 10 MP3 naljepnica.
7. 10 naljepnica za podešavanje glasnoće.

KUKU – Zabavno učenje jedinstveni je didaktički koncept u kojem djeca na zabavan i zanimljiv način dobivaju mnoštvo zanimljivih i edukativnih informacija. Čitanje interaktivnom olovkom KUKU posebno je iskustvo učenja, jer se zvukovi udružuju s riječima i slikama jednim dodirom.