In stock

Dječji jastuk MY FIRST PILLOW – bela

Anatomsko oblikovan otroški vzglavnik je prilagojen za spanje v prvih otroških mesecih (do 1. leta starosti), ko je potrebna največja pozornost pri izbiri otroškega vzglavnika in določitvi njegovega spalnega položaja v posteljici.

33,18  (cijena sa PDV)

Anatomski oblikovan dječji jastuk prilagođen je za spavanje u prvim mjesecima djetinjstva (do 1 godine starosti), kada je potrebna najveća pažnja pri odabiru dječjeg jastuka i određivanju njegovog položaja za spavanje u krevetiću.

Anatomski jastuk, razvijen posebno za bebe do 1 godine starosti koje još nemaju razvijene i ojačane kosti lubanje.
Nova generacija memorijske pjene savršeno se prilagođava pritisku djetetovog tijela i savršeno podupire glavu i vrat. Omogućuje djetetu da pravilno spava, a kralježnica poprima oblik ravne linije.
Prirodna bambusova vlakna u navlaci jastuka i perforirana struktura u memorijskoj pjeni osiguravaju brzo sušenje jastuka, što čini jastuk pogodnim i za one bebe koje se pretjerano znoje tijekom spavanja.
Navlaka jastuka može se prati na 40 ° C, prikladno za osjetljivu dječju kožu, alergičare i astmatičare. Set uključuje 2 presvlake za jastuk, što će olakšati pranje i osigurati da novorođenče uvijek spava na svježem pokrivaču.
Set uključuje slatke naljepnice u modernim pastelnim nijansama s natpisima, tako da lakše možete pratiti djetetov razvoj i njegova prva mala i glavna postignuća zadržati u obiteljskim uspomenama.

Održavanje

Navlake su uklonjive i perive na 40 ° C. Dopušteno sušenje u sušilici rublja.

Oblik: anatomski jastuk.
Navlaka: 75% bambusova vlakna (viskoza), 25% mikrovlakana.
Jastuk: MemoTouch memorijska pjena.
Uklonjivo punilo jastuka: ne.
Perljivo: da, navlake na 40 ° C.
Prikladno za sušenje u sušilici rublja: da.
Pogodno za alergičare: da.
OEKO-TEX certifikat: da, standard 100.
CertiPUR certifikat: da.
Boja: ružičasta.
Dimenzije: 25 x 21 x 3,5 cm
Jamstvo: 2 godine.