-10%
In stock

Dječja autosjedalica LORELLI Magic, 9 – 36 kg, SIVA

Otroški avtosedež Magic PREMIUM SIDE PROTECTION SISTEM SPS Lorelli je priročen in praktičen skupine 1/2/3 (9-36kg).

780,00 kn (cijena sa PDV)

Dječja autosjedalica Magic PREMIUM SIDE PROTECTION SUSTAV SPS Lorelli prikladna je i praktična za grupe 1/2/3 (9-36 kg).

Sjedalo je opremljeno bočnim pojačanjima i mekanim udobnim presvlakama. Naslon je prilagodljiv optimalnom položaju za dijete. Moguće podešavanje naslona za glavu radi udobnosti djeteta. Sigurnost osigurava SPS bočna zaštita sustava i oba funkcionalna sigurnosna pojasa, ugradnja je vrlo jednostavna.

Značajke:

  • mekana podloga za glavu
  • podešavanje naslona za glavu
  • višenamjenski sigurnosni pojasevi
  • bočna zaštita – SPS sustav

SIDE PROTECTION SUSTAV SPS:

SPS – side protection system, su dodatna bočna tapecirana krila izrađena od posebnih materijala i pričvršćena na bokove autosjedalice. Oni se brinu o raspodijeljenoj apsorpciji energije koja se događa u jačim bočnim sudarima. Slučajni sudari statistički su odgovorni za 20% dječjih nesreća koje završavaju ozbiljnijim posljedicama. Dječjom autosjedalicom sa SPS sustavom bolje ćete zaštititi svoje dijete.

SIP – side impact protection je ugrađena strukturna baza izrađena od posebnih materijala, koja ima sličnu ulogu kao SPS.

3D oblik – namijenjen je dodatnom ili poboljšanom dizajnu autosjedalice, tako što se prilagođava obliku tijela djeteta u razvoju – anatomiji. Raste s djetetom (prilagođava se u širinu i visinu).

ECE – nova potvrda o adekvatnosti, na snazi ​​je R44 / 04, odnosno izmjena i dopuna 04. Vidljiva je u obliku narančaste naljepnice na bočnoj strani autosjedalice. Svaka pojedinačna skupina ima svoj certifikat o adekvatnosti. S desne strane je logotip neovisnog instituta koji izdaje ECE certifikat i ISO visoki proizvodni standard.

• jednostavna ugradnja u automobil;
• uklonjiva i periva presvlaka;
• Za djecu 9-36 kg.