Nema na zalihi

Bicikl MOLTO RAPIDO 2u1 žuta

Novo u seriji lakih, višenamjenskih bicikala: bicikl MOLTO RAPIDO 2u1 za prve početke biciklizma!

Bicikl MOLTO RAPIDO 2u1, žuta

Dječji višenamjenski bicikl: MOLTO RAPIDO  za prve početke biciklizma!

Ovaj bicikl je više od toga! Može biti  bicikl s pedalama, stabilni bicikl bez pedala ili bicikl bez pedala na dva kotača. Jedna od dodatnih prednosti ovog bicikla je ta što je najniža visina sjedala od samo 30 cm, te  je zbog toga ovaj bicikl prilagođen i za najmanje.

Molto Rapido se lako pretvara iz tricikla u bicikl bez pedala.

Moderan dizajn, kao i crno žuta kombinacija boja, istaknut će ovaj višenamjenski dječji bicikl u odnosu na ostale, a zabava na njemu je zagarantirana. Sigurnost vašeg djeteta je na prvom mjestu. Stoga je dizajn ovog dječjeg bicikla prilagođen da su na njemu sigurni i oni najmanji. Uz ovaj bicikl vaše dijete će uživati u lijepom vremenu vozeći se gradskih ulicama ili parkovima. Kvalitetni materijali od kojih je bicikl napravljen jamče višegodišnju zabavu za vaše dijete.

Zahvaljujući sklopivom upravljaču i okviru – zauzima vrlo  malo prostora i lako je prenosiv!

  • Jednostavna instalacija: Za sastavljanje bicikla Bicikl MOLTO RAPIDO 2u1, žuta nije je vam potreban nikakav alat – svi elementi ovog bicikla spajaju se sistemom “klik”.
  • Kompaktna veličina kada je sklopljen. Kada sklopite upravljač i okvir, mala veličina bicikla učinit će njegovo spremanje u automobil ili ormar nevjerojatno lakim.

Značajke:

  • maksimalno opterećenje: 30 kg
  • prikladno za dob: 1+
  • visina upravljača: 50 cm
  • visina sjedala: 30 – 33 cm
  • pjenasti EVA kotači
  • jednostavna instalacija bez alata

Prednost pjenastih kotača. Kotači od EVA pjene ne trebaju punjenje i otporni su na bušenje, lakši su od tradicionalnih gumenih kotača. Kotači koriste klizne ležajeve – ne zahtijevaju nikakve servisne aktivnosti i vodootporni su. Takav kotač omogućava vašem djetetu sigurnost u vožnji po različitim terenima, od gradskih ulica, parkova, staza od sitnih kamenčića ili pak uživanje u vožnji po travi.