In stock

Autosjedalica PEG PEREGO, Viaggio 9 -36 kg, MONZA

Avtosedež Viaggio 1-2-3 Via s priključki Isofix in Top Tether zagotavlja varnost od 1. do 12. leta. Namenjen je za daljše obdobje, do 36 kg.

313,23  (cijena sa PDV)

Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via s priključcima Isofix i Top Tether osigurava sigurnost djece od 1 do 12 godina. Dizajniran je za automobile opremljene Isofix konektorima i pričvrsnom točkom Top Tether. Viaggio 1-2-3 Via stoga osigurava maksimalnu sigurnost svih osjetljivih točaka tijela i iznimnu stabilnost u krivinama ili pri skretanju.
Zbog dvostruke homologacije (posebno odobrenje za upotrebu na dva načina) namijenjena je duljoj upotrebi od ostalih autosjedalica, od 9 do 36 kg.

Maksimalna zaštita u svim trenucima odrastanja!
Budući da je potpuno prilagodljiv djetetu i prilagodljiv u ogromnom broju položaja, prilagođava se svakoj fazi rasta i tako djetetu nudi najvišu razinu zaštite u svakom trenutku.

Potpuno prilagodljiv 4D sustav
4D tehnološki sustav omogućuje podešavanje i prilagođavanje sjedala u 4 različita smjera, koja su međusobno neovisna:

1. Visina naslona za glavu može se podesiti na 6 položaja.
2. Naslon automobilskog sjedala (kralježnica i naslon za glavu) može se podesiti u 5 položaja.
3. Sustav bočne zaštite otvara se i na taj način omogućuje podešavanje širine autosjedalice (može postati široka i 6 cm).
4. Anatomsko sjedalo može se podesiti samo jednom rukom u čak 5 položaja.

Visoka kvaliteta
Proizvodi Peg Perego poznati su širom svijeta po iznimnoj kvaliteti i tehnološkoj sofisticiranosti. Svi su ne samo dizajnirani već i izrađeni u Italiji, u tvrtki koja ima više od 65 godina tradicije. Cilj nam je da svi proizvodi premaše industrijske standarde za izvedbu i sigurnost.

Zaštita od udara sa svih strana
Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via dizajnirana je za zaštitu svih osjetljivih dijelova tijela. Široko i zakrivljeno uzglavlje obloženo je ekspandiranim polistirenom (EPS), što povećava apsorpciju energije u slučaju sudara. To pruža maksimalnu zaštitu za svu djecu, čak i stariju, u slučaju bočnog udara.

Aluminijski ojačano sjedalo pruža dodatnu sigurnost i zaštitu čak i u slučaju sudara!

BOJA