Nema na zalihi

Auto sjedalica isofix, SERENGETI 360 – siva

Dječja autosjedalica koja raste s djetetom i ima super nagib podesiv do 168 stupnjeva!Autosjedalica isofix 0 – 36 kg, SERENGETI 360- siva

192,45  (cijena sa PDV)

Nema na zalihi

Auto sjedalica Isofix  prilagođena djeci od 0 do 36 kilograma u sivoj boji.

 

Auto sjedalica nove generacije koja omogućava maksimalnu udobnost i sigurnost vašem djetetu tijekom vožnje.Udobna i sigurna vožnja na dohvat ruke uz auto sjedalicu nove generacije s Isofix sigurnosnim sustavom.

 

 

Novo na tržištu!

 

Dječja auto sjedalica koja raste s djetetom i ima super nagib podesiv do 168 stupnjeva!
Predstavljamo SERENGETI auto sjedalicu koja ima izvrsnu funkciju rotacije za 360 stupnjeva. Sjedalo ima sve što vašem djetetu treba za sigurnost i udobnost tijekom vožnje, čak i one višesatne.

Ovu fantastičnu auto sjedalicu  odlikuju mnoge kvalitete poput sigurnosnog sustava ISOFIX koji vašu vožnju čini bezbrižnom.

 

Auto sjedalica ima mogućnost od četiri nagiba koji se jako prilagođavaju samo jednim pokretom ruke, što jamči iznimnu udobnost vašem mališanu tijekom vožnje. Osim prilagodljivosti nagiba, ovu auto sjedalicu odlikuje i nagib leđa koji je podesiv za 168 stupnjeva.

 

Kao i rotacija sjedala za 360 stupnjeva. Sjedalica se može koristiti u smjeru, kao i u suprotnom smjeru vožnje.Sjedalica je izrađena od visoko kvalitetnih materijala što garantira sigurnu, višegodišnju upotrebu. Ova auto sjedalica doslovno raste s vašim klincima.

 

Izrađena je od kvalitetnih, mekanih tkanina koje garantiraju udobnost uz ekstra mekano tapecirano sjedalo.

 

 

Značajke:

  • grupa 0/1/2/3 (0 – 36 kg)
  • ISOFIX sustav za bolju sigurnost
  • 4 položaja nagiba unatrag koji se lako podešavaju jednom rukom
  • nagib leđa podesiv do 168 stupnjeva
  • rotacija sjedala za 360 stupnjeva i mogućnost korištenja sjedala u oba smjera
  • ekstra mekano tapecirano sjedalo
  • visokokvalitetne tkanine

 

Uživajte u sigurnoj vožnji uz auto sjedalicu nove generacije uz novu auto sjedalicu isofix 360 koja raste zajedno s vašim djetetom i jamči mu potpunu sigurnost i udobnost.

 

Prilagodljiv nagib, mekano sjedao, kvalitetne tkanine, mogućnost vožnje u oba smjera, kao i kut te četiri mogućnosti nagiba, samo su neke od kvaliteta ovog fantastičnog proizvoda.

Vašem djetetu omogućava udobnu, čak i višesatnu vožnju, a vama omogućava mir i koncentraciju.

BOJA